Odetta Vom Ulmer HausOdetta vom Ulmer Haus kommer från Monique Janssen i Holland. Jag är evigt tacksam att jag fick köpa denna underbara tik. Jag letade efter avkommor till Patsgang Sir Eastonite (Sören) och hittade en jättefin hane som Yvonne Larsson, kennel Zodiaken, hade lånat från England.

När det inte blev så många valpar i Sverige letade jag i Tyskland och Holland och fick napp på Kennel vom Ulmer Haus. Charlotte var dräktig och jag fick tinga den finaste tikvalpen. 

Odetta är en förtjusande, alltid glad och kelig mops.

Hon är utställd som junior med Ck. Planen var att ställa ut henne efter första valpkullen men hennes hängande juver drog inte ihop sig och underlinjen ser inte snygg ut. Så det blev inte fler utställningar för Odetta. 

Som avelstik är hon fantastisk, redan från första valpen försöker hon bita av hinnor och slicka valparna rena. Hon bär fram stora kullar som hon sköter om på ett idealiskt vis. 

Odetta är mamma till Semlans S, W och H-kull. Hon är även mamma till första mopskullen hos Mia Roos på kennel Red Gable's. SE UCH Semlans Sigrid, Red Gable's Mr Darcy och Semlans Hedvig-Eleonora finns kvar i kenneln. Odetta bor hos Mia Roos, kennel  Red Gable's.


GBCH INTUCH SEUCH
Patsgang Sir Eastonite

Migang Carlby For Patsgang

GBCH Jansclan Dark Crusader Per Pugini
Eastonite Dark Damsel At Migang
Northside Selene Via Kuseley Clemee Spring Warrior
Northside Saphira

Charlotte 
Vom Ulmer Haus

HKCH LUCH Black-Schnau Mad Max HUCH Daniel Vom Ulmer Haus
Black Schnau Lilli-Pop
Denise Von Der Oehlmuehle NLCH VDHCH Kastanjan Poppy Piper
Kastanjan Rambling Rose